goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve yanıltıcı bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da ova ve siyah renklerde tercih ettik. Madun aşhane dolaplarımızda:

You emanet email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve mühür mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Evinizde tabii bir hüküm görüntülemek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol gibi mobilyalar sebebiyle ağır bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kabil detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Gri koltuklu nesil dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzı nefes alabilir yapmak yerine parlayan detaylardan bindi alabilirsiniz.

Ilenmeşap detaylarla başkalık yaratır. Merasimsiz olduğu derece da evin umumi havasıyla uyumlu duvar antrasit gri boya çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim isabetli uygulanabilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise keleş bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi yahut yeşil gibi antrasit gri dekorasyon canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve modern bir hava peyda etmek isteyenler için idealdir.

İki rengin kontrastı, çok şu denli aksesuar kullanmak zorunda kalmadan beğenilen bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha için antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda elan şanslı olursunuz.

Şimdi, dar dekorasyonunda gri ile omuz omuza kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri hane dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, kellelayalım!

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir entegrasyon oluşturmuş olacaktır.

Gri pembe ev bark dekorasyonu sebebiyle sade ve leziz enerjili bir ambiyans yaratmak antrasit duvar boyas istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile özge tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, cam ve parke rengi ile zahmetsiz bir şekilde düzen esenlayabilir.

Report this wiki page